novopečena mama

Kaley Cuoco objavila preslatku fotografiju s kćerkicom koja topi srca

08.04.2023 u 07:40

Bionic
Reading

Zvijezda serija 'Teorija velikog praska' i 'Stjuardesa', podijelila je nježne trenutke s novorođenom Matildom

Holivudska glumica Kaley Cuoco prošlog je tjedna rodila kćerkicu Matildu, a uživanje u novoređenoj bebi ponovno je s veseljem podijelila na društvenim mrežama.

Ovoga puta pokazala je kako svoje novorođenče nježno nosi i umiruje, utjelovivši klasični 'mama look' s kosom vezanom u rep i širokom odjećom.

Prelijepa 37-godišnja zvijezda serija 'Teorija velikog praska' i 'Stjuardesa' kćer je dobila zajedno s 40-godišnjim partnerom Tomom Pelphreyjem s kojim je u vezi od prošlog travnja kada su se upoznali na premijeri serije Ozark.

Cuoco je tada rekla kako je to bila ljubav na prvi pogled, a ovaj sudbonosni susret zbio se godinu dana nakon razvoda trogodišnjeg braka s Karlom Cookom.

  • +6
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: BURT HARRIS / Zuma Press / Profimedia

Slavna glumica nakon toga je u više navrata isticala koliko je sretna svojim ljubavnim životom te s kakvim oduševljem čeka postati majka, a nakon rođenja malene Matilde, napisala je:

'Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu. Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli zadnjih nekoliko dana. Nevjerojatno smo blagoslovljeni @tommypelphrey nije mislio da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali jesam.'