ne može sakriti uzbuđenje

Leonu Paraminski dani dijele do poroda, a glumica od sreće blista i poručuje: 'Avantura života uskoro počinje'

05.08.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Nakon deset godina braka hrvatska glumica sa kalifornijskom adresom, Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović po prvi puta će postati roditelji. Dok broje zadnje dane do dolaska prinove, par sreću i veliko uzbuđenje ne može sakriti, a Leona je to potvrdila i svojom najnovijom objavom na Instagramu

U laganoj bijeloj haljini s crvenim obrubom, raspuštene kose i s velikim osmjehom na licu dok ruku nježno drži na trudničkom trbuhu, Leona Paraminski nikada nije zgledala ljepše ni bila sretnija. Naime, domaća glumica koja već dulji niz godina živi i radi u Santa Barbari sitno broji do rođenja svog prvog djeteta, a uzbuđenje svakim danom raste.

'Avantura života uskoro počinje,' napisala je 41-godišnja Leona u opisu najnovije objavljene fotografije. Prijatelji su je obasuli komentari, a mnogi su Leoni, kojoj je termin poroda 22. kolovoza, poželjeli puno sreće.

Leona je nedavno za IN Magazin otkrila kako će svoje prvo, dugo očekivano dijete roditi u istoj bolnici u kojoj je i Meghan Markle rodila kćer Lilibet Dianu. 'Tin će biti uz mene. To je jedna od najboljih bolnica u cijelom okrugu', priznala je Leona Paraminski, dodavši kako tamo nude porode u kadi, bazenu, na lopti, stolcu... Imaš privatnu sobu i možeš biti sa svojim partnerom, možeš birati kako želiš rađati, ne moram doći s nikakvim porođajnim planom,' rekla je Leona te otkrila kako su ona i suprug Tin veoma uzbuđeni te da se vesele trećem članu obitelji. Međutim, par spol djetea još uvijek ne žele otkriti te taj detalj čuvaju samo za sebe.