blista od zadovoljstva

Novo zanosno izdanje: Maja Šuput u mreži od glave do pete

17.07.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Posljednjih dana pjevačica i poduzetnica je s obožavateljima podijelila sve detalje svog idiličnog odmora na Jadranu. Nakon karantene jedva je dočekala vratiti se nastupima i svom uobičajenom ritmu. U petak navečer je u još jednom zanimljivom stajlingu najavila koncert u Šibeniku

Maja Šuput zasluženo se odmarala na moru i pokazivala besprijekornu liniju u kupaćim kostimima i drugim ljetnim seksi kreacijama. Na račun izgleda pobrala je brojne komplimente te je dobila i tisuće lajkova za svaku od fotografija. Večeras je čeka nastup u Brodarici, a prije nastupa otkrila je kakav će imati outfit.

Pjevačica je pozirala u bijelom mrežastom kombinezonu s dugim rukavima koji laska njezinoj vitkoj figuri, kreaciji njezinog prijatelja Marka Grubnića. Nakon večerašnje šibenske gaže, Maja će doznajemo, sa suprugom Nenadom Tatarinovim ostati u Dalmaciji tijekom vikenda. Podsjećamo, upravo u Šibeniku planula je njihova ljubav, kada je pjevačica odsjela u hotelu u kojem je Nenad bio direktor.

View this post on Instagram

Just being tourist 👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja se u posljednje vrijeme posvetila svom brendu Majushka. Prodaje mikrofone, slušalice i slastice, a lansirala je i parfem Shù Shù. Pored toga, publiku je iznenadila novom pjesmom spotom 'Daljina'. Publika koja je kroz dvadeset godina njezine karijere navikla na brze, hitoidne pjesme - sinonim za zabavu i tulume, oduševila se baladom koju je Maji ponudio španjolski kompozitor Rafael Art. Za nju je, to, rekla je bila ljubav na prvo slušanje, te je odmah zamolila Antoniju Šolu da napiše ljubavni tekst.

Izvor: Društvene mreže