PRAVO OSVJEŽENJE

Uživancija na bazenu: Ovako se Maja Šuput odmara nakon nastupa u Imotskom

11.07.2020 u 20:10

Bionic
Reading

Nakon popuštanja mjera zbog koronavirusa pjevačica Maja Šuput ovih dana radi puno parom, pa se na Instagramu pohvalila zasluženim predahom nakon obavljene svirke na vjenčanju u Imotskom

'Obzirom da sa svirke dolazimo kad je vani već debelo dan, iskoristila sam opciju osvježenja u obliku bazena dok svi spavaju. Hvala ekipa Imotski, bili ste fenomenalni', napisala je Maja Šuput Tatarinov na svojem Instagram profilu.

Plavokosa pjevačica pozirala je plutajući na velikom zmaju na napuhavanje u bazenu odjevena u trendi jednodijelni kupaći kostim u ljubičastoj koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Just being tourist 👫

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

U ranijim je intervjuima popularna pjevačica isticala kako su joj nedostajali koncerti i nastupi na vjenčanjima, iako joj ni vrijeme u karanteni nije teško pala jer ga je provela u društvu svoga supruga.

Nedavno je s Nenadom posjetila Korčulu gdje su uživali u zajedničkom druženju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💃🏼💃🏼

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Obzirom kako su se svadbe pokazale najveća žarišta koronavirusa, Maja je nedavno objavila kako i ona i njezin bend rade pod novim uvjetima.

'Nema šanse da dozvolim nekome iz benda da nastupi ako nije zdravstveno dobro. Mislim da Krizni stožer ne bi bio u problemu kad bi se svi ljudi držali pravila. Mi smo čak na pozornicu stavili jednu prozirnu gumenu traku između publike i benda tako da se ni jedan gost koji je popio malo više ne bi zaletio na pozornicu, a i da se ja ne bih po svom prirodnom nahođenju spuštala prema publici', objasnila je poduzetna pjevačica koja je lansirala i svoj prvi parfem Shù Shù