Ljetni gušti

Nakon Rovinja Maja Šuput se uputila na novu lokaciju, sad uživa u južnijim krajevima

08.07.2020 u 12:26

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica odlučila je nedavno uzeti kratki predah od poslovnih obaveza te se u društvu supruga Nenada zaputila na odmor u Istru, no nakon kraćeg boravka u Zagrebu spustila se južnije, do Dalmacije

I u ovom razdoblju Maja Šuput je sretna zbog tempa rada i brojem zakazanih svirki, premda poslovno ova godina nikome na glazbenoj sceni nije išla planiranim tempom. Sada svakako ima više vremena za uzimanje predaha, a novi je napravila na Korčuli. Sa svojim suprugom pjevačica je uživala u romantičnoj večeri, a onda je, kako je pokazala u Instagram storyju, nastavila s druženjem s prijateljima u noćnom provodu.

View this post on Instagram

Magic sunset 🌅

A post shared by majasuput (@majasuput) on

'Sad kad sam krenula raditi više nikad neću kukati - kad će dan da ne moram na frizuru ili hoće li doći dan kad nešto ne moram. Dogodio se period da nismo morali ništa. I preživjeli smo. Ali ne ponovilo se. Naučila sam šetati. Mrzila sam šetati, a to je super stvar', ispričala je Maja nedavno za tportal.

Pjevačica je nedavno predstavila baladu čiji tekst potpisuje Antonija Šola, a za aranžman i produkciju pobrinuo se Ante Pecotić. Pjesmu su joj ponudili Španjolci. 'Ne znam što mi je došlo, inače nisam imala vremena ni snimiti pjesmu jer sam stalno bila na gažama i bavila se televizijskim angažmanom. Sad, u koroni, našla sam vremena i svidjelo mi se napraviti nešto što prije ne bih pristala pjevati', rekla nam je. Osim nove pjesme izbacila je i parfem. Pred njom je i ostatak kozmetičke linije koja će, kaže Šuput, doživjeti uzlet ovog ljeta.

View this post on Instagram

Vitamin D ☀️i pogled u DALJINU ...

A post shared by majasuput (@majasuput) on