NE KRIJU SREĆU

Novo slavlje u obitelji Stipe Pletikose: Sa suprugom Angelom dočekao je šesto dijete

20.07.2021 u 22:09

Bionic
Reading

Nakon što je prošloga mjeseca sa suprugom Angelom proslavio 18. godišnjicu braka, u obitelj bivšeg hrvatskog reprezentativca stigla je nova prinova

Stipe Pletikosa posljednjih dana ima razloga za slavlje. Dok se priprema za ulogu u novoj postavi vrha Hrvatskog nogometnog saveza, sa suprugom Angelom dočekao je svoje šesto dijete, kćerkicu imena Klara, kako doznaje 24 sata.

Sa suprugom Angelom, bivši hrvatski reprezentativac ima sinove Franka (11) i Manuela (4) te kćeri Eli (7), Ružu (6) i Mariju (2), a svoju vezu ozakonili su brakom u lipnju 2003. godine.

  • +3
Angela i Stipe Pletikosa Izvor: Pixsell / Autor: Leonard Nincevic/PIXSELL

'Roditeljstvo je za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve donedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu, za Gloriju je 2019. godine izjavila Stipina supruga.