ne skriva sreću

Još samo malo: Leona Paraminski u trudnoći blista, a trbušćić ponosno pokazuje dok broji zadnje tjedne do dolaska prinove

12.07.2021 u 20:51

Bionic
Reading

Domaća glumica sa američkom adresom odbrojava zadnje tjedne trudnoće te s nestrpljenjem iščekuje rođenje svog prvo djeteta. Povremeno se obožavateljima javi na društvenim mrežama te ih obraduje fotografijom, a sada je pokazala trudnički trbušćić u punom sjaju

'Rastemo’ kratko i slatko napisala je glumica Leona Paraminski uz najnoviju fotografiju na Instagramu na kojoj pozira odjevena u jednostavnu maksi haljinu koja u punom sjaju otkriva njezin trudnički trbuščić. Lijepa Leona u trudnoći doista blista, a do upoznavanja s dugo željenom bebom dijeli je još svega nekoliko tjedana. Njezina objava odmah je privukla pažnju pratitelja koji su joj dali komplimente na račun izgleda i pridružili se odbrojavanju do dolaska prinove, a komentar i emotikone srca ostavili su joj Bojana Gregorić Vejzović, Ljupka Gojić Mikić, Lucija Šerbedžija i brojni drugi.

Podsjetimo, Leona i Tin Komljenović vjenčali su se u tajnosti 10. svibnja 2012. godine na karipskom otoku Saint Lucia, bez prisustva kumova, roditelja i obitelji, a prije sedam godina preselili su, zbog Tinovog posla, u Ameriku. Žive u Santa Barbari, a roditelji bi trebali postati oko njezina rođendana, 22. kolovoza.

Leoni inače predaje glumu na koledžu u Santa Barbari, no posljednjih mjeseci usporila je tempo zbog trudnoće. Naime, njoj i suprugu ispunila se dugogodišnja želja da ostane u drugom stanju, a kako ona i suprug Tin Komljenović nisu mogli zatrudnjeti prirodnim putem, iz Amerike je došla u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji te je sada sve podređeno veselom iščekivanju prinove.

  • +3
Leona Paraminski Izvor: Cropix / Autor: Nenad Dugi / CROPIX