prezime jolie

Novi udarac za Brada Pitta: Odrekla ga se i 15-godišnja kći

27.05.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Angelina Jolie nedavno je optužila Brada Pitta za nasilno ponašanje tijekom braka, a djeca bivšeg para jasno su pokazala na čijoj su strani

Čini se da se Brad Pitt baš zamjerio svojim nasljednicima... Nakon što je nedavno otkriveno da se Shiloh Jolie-Pitt sada predstavlja kao Shi Jolie, na vidjelo je izašlo i da se Vivienne Jolie-Pitt koristi samo majčinim prezimenom.

15-godišnjakinja je također krenula stopama roditelja te se bavi dramskom umjetnošću, a u novom mjuziklu 'The Outsiders' potpisana je kao Vivienne Jolie, pomoćnica producenta.

Ne zna se je li promjena već i zakonski provedena, no Vivienne je jasno pokazala čijoj se strani priklanja. Međutim, iz izjava koje je nedavno dao bivši zaštitar para može se zaključiti da je djecu na takav potez potaknulo mišljenje popularne glumice.

'Otkako je Angelina podnijela zahtjev za razvod, Brad je bio usredotočen na najbolji mogući odnos sa svojom djecom. Bilo mu je jako teško. Mnogo puta su postojale duge pauze u kojima uopće nije vidio djecu', otkrio je izvor za strane medije dodavši da se glumac nada da će se odnos s djecom poboljšati s vremenom.

  • +3
Angelina Jolie s Vivienne Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

I najstarija kći holivudskog para nedavno je donijela odluku kojom je zasigurno povrijedila svog oca. Odluka Shi da promijeni prezime iznenađenje je za javnost koja je bila uvjerena kako je upravo Shi jako bliska s ocem, a donedavno se pričalo i o njezinom preseljenju u dom glumca u Kaliforniji.

vole se javno

Zagrljeni na plaži: Brad Pitt i Ines de Ramon ne skrivaju svoju ljubav

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...