ukrala sve poglede

Lijepa Turkinja u koju se zagledao i Brad Pitt pokorila crveni tepih u Cannesu

24.05.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Turska glumica Hande Erçel koja je domaće gledatelje osvojila ulogom Ede u seriji 'Miriše na ljubav' pojavila se na filmskom festivalu i zablistala na dva događanja. Pratnja joj je bio dečko, influencer Hakanom Sabanci

Glumicu i model Hande Erçel turski mediji nazivaju 'pravim draguljem njihove zabavne industrije'. Njena karijera, usponi na modnim pistama i brojne uloge u popularnim serijama stvorili su nevjerojatnu priču o uspjehu. Danas je jedno od najpoželjnijih lica u Turskoj, a svojedobno je zapela za oku i Bradu Pittu.

Na snimanju serije 'Miriše na ljubav' ona i Kerem Bursin su se zaljubili, a njihova ljubavna kemija osjetila se i u kadru. Odradili su profesionalno svoj posao, a onda se razišli. U Cannes je tako lijepa Turkinja stigla u pratnji novog dečka, influencera Hakana Sabancija, sina jedne od najimućnijih obitelji u Turskoj.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Uživala je u njegovom društvu i dugoj haljini s dubokim dekolteom sačinjenoj od izvezenih perlica zbog koje su svi okretali glavu za njom.

Hande Erçel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, glumica se u Cannesu pojavila i na premijeri filma 'Megalopolis' kada je privukla pozornost noseći zadivljujuću Balmain crvenu haljinu bez naramenica sa skulpturalnom mašnom koja naglašava siluetu i eleganciju.

Hande Erçel Izvor: EPA / Autor: ANDRE PAIN
sve osim nogometa