BAŠ POPUT ZAHARE

Umjesto selidbe kod oca, Shiloh je Bradu Pittu zadala najteži udarac

17.05.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Iako se još prošlog mjeseca pisalo oko toga da Shiloh Jolie-Pitt čim napuni 18 godina namjerava preseliti kod oca u njegov vilu u Los Felizu u Kaliforniji, ne samo da se to nije dogodilo, već je Shiloh odbacila očevo prezime

Prema pisanju The Suna prošlog mjeseca, Shiloh Jolie-Pitt 27. svibnja postat će punoljetna, a upravo tada trebala je preseliti kod oca u njegovu vilu u Los Felizu u Kaliforniji. No, umjesto selidbe, najstarija od biološke djece Angeline Jolie i Brada Pitta, donijela je odluku kojom je zasigurno povrijedila svog oca.

Baš poput starije sestre, koja je odbacila prezime Pitt i odlučila dalje kroz život ići samo kao Zahara Jolie, sudeći po Instagram profilu, zaključanom za javnost, i Shiloh je napravila isto.

Na Instagramu tako stoji Shi Jolie, kako se očito uskoro punoljetna Shiloh predstavlja.

Sve to itekako čudi jer se, od razvoda Angeline i Brada, uvijek isticalo kako od sve djece upravo Shiloh ima najbliskiji odnos sa slavnim ocem.

Još u srpnju 2022. izvor je za Life & Style otkrio da dvojac otac-kći ima 'neraskidivu vezu'. 'Njih dvoje imaju zabavnu i autentičnu vezu punu ljubavi. Skrojeni su na isti način. Brad nikad ne stavlja pritisak na Shiloh i potiče je da slijedi svoje snove. Ona s tatom može pričati o svemu', otkrio je izvor tada.

DVOJE NEDOSTAJE

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta snimljena u zajedničkom izlasku

Pogledaj galeriju

Inače, Bradovo imanje Los Feliz nalazi se na pješačkoj udaljenosti od kuće svoje bivše supruge, tako da Shiloh može prošetati bilo kada kako bi vidjela Angie i njezinu braću i sestre.

Promjena prezimena možda i ne bi bila primijećena da svjetlo dana nije ugledala snimka s plesne probe Shiloh Jolie. Najnoviji video 17-godišnje Shiloh podijelio je koreograf Lil Kelaan Carter, a pokazuje 17-godišnjakinju kako pleše u studiju na pjesmu 'Tanzania' Uncle Wafflesa i Tonyja Duarda u kojoj su gostovali Sino Msolo i Boibizza. Budući da ju je u objavi i tagirao, nije bilo teško doznati ovaj podatak.