NOVI DOM U ŠPANJOLSKOJ

Novak Đoković za gotovo 80 milijuna kuna kupio vilu s nevjerojatnim pogledom

09.12.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Iako je, baš poput većine sportaša, često boravio u Monte Carlu, svojevrsnoj poreznoj oazi, čini se da su Novaku Đokoviću draži neki topliji krajevi. Prema pisanju medija, osobito onih iz susjedne Srbije, jedan od najboljih tenisača današnjice odlučio je kupiti kuću u Marbelli i to onu istu u kojoj je boravio kako bi se čim bolje pripremio za turnire

Vila u Marbelli, u kojoj se većinu vremena pripremao za neke od najvećih teniskih turnira, Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni toliko se svidjela da su je odlučili kupiti i imati samo za sebe. Prema pisanju španjolskih medija, za istu su izdvojili 10 milijuna eura, što bi bilo gotovo 80 milijuna kuna.

Prema pisanju Telegrafa, vila se nalazi na najluksuznijoj lokaciji s nestvarnim pogledom na more i planine koje okružuju mjesto, ima čak devet soba u glavnoj kući, osam kupaonica te dvije sobe za goste. Naravno, to nije sve, u vili svoje mjesto ima i velika teretana, soba za biljar i stolni tenis, kino, kao i veliki teniski teren.

Ipak, kažu kako je najspektakularnija terasa koja se može podičiti mnoštvom kvadrata i odakle se pruža nevjerojatan pogled prema moru.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, mali uvid u svoju vilu Đoković je dao već nekoliko puta na svom Instagram profilu, iz kojih se može vidjeti u kakvom će luksuzu živjeti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +8
Jelena Đoković, Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: JUPA / Backgrid UK / Profimedia