fanovi ga zafrkavaju

Novak Đoković pokazao blagdanski ugođaj u svom domu, no zbog jednog detalja krenule su šale na njegov račun

08.01.2021 u 14:14

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta na društvenim mrežama je odlučio s fanovima podijeliti dio božićne atmosfere iz svog doma. Nije dugo trebalo da kroz komentare krenu šale na njegov račun i to sve zbog jednog detalja na stolu

Riječ je o kruhu koji se tradicionalno peče za Badnjak i u koji se stavlja novčić. 'I česnicu Jeca Đoković sprema, ali glutena tamo nema', 'Plećka je vjerojatno od avokada', samo su neki od duhovitih komentara na Instagramu pored fotografija s kojima je Novak Đoković čestitao Božić. 'Želimo vam svima mir i sklad u duši, srcu i umu', poželio je svojim pratiteljima.

Podsjetimo, slavni tenisač je patio od brojnih alergija i drugih zdravstvenih poremećaja koji su ga usporavali u njegovom sportskom uspjehu. Intoleranciju na gluten otkrili su mu 2010. Prije toga, izjavio je, nije ni znao što je gluten. Nakon toga je izbacio sve mliječne proizvode iz hrane, kao i rafinirani šećer.

  • +3
Novak Đoković Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Đoković jede hranu baziranu na povrću, ali ne želi da ga se zove veganom. Godinama se bavi se jogom i meditacijom koje mu naročito pomažu kod 'nedostatka emocionalnog balansa' na terenu te kako je rekao, vrše 'higijenu' uma.