'ZAUVIJEK DJECA'

Jelena i Novak Đoković u godini na zalasku uspjeli oduševiti obožavatelje na Instagramu

31.12.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Turbulentnu godinu na zalasku jedan od najboljih tenisača današnjice odlučio je iskoristiti za intenzivan trening, a njegov glavni trener postala je supruga Jelena Đoković

S više od 7 milijuna pratitelja na svom Instagram profilu, srpski tenisač podijelio je video u kojem odrađuje intenzivan, kondicijski trening okružen snježnim pokrivačem.

Uloga asistenta u njegovu treningu pripala je 34- godišnjoj supruzi Jeleni koju je u nekoliko navrata nosio na leđima, istovremeno se trčećim korakom probijajući kroz napadali snijeg.

'Zauvijek djeca' napisao je jedan obožavatelj Novaku ugledavši njegovu novu objavu na Instagramu, dok su brojni drugi iskoristili priliku kako bi mu zaželjeli uspješnu 2021. godinu.

Iako je tenis zbog pandemije mirovao, Novak Đoković u godini na zalasku, između ostalog, sudjelovao je u brojnim humanitarnim akcijama, neslavno zaradio titulu 'Covidiota godine' prema izboru britanskog tabloida Daily Mail te kupio luksuznu vilu za gotovo 80 milijuna kuna u španjolskoj Marbelli.

  • +8
Jelena Đoković, Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: JUPA / Backgrid UK / Profimedia