blamaža u beogradu

Goran Ivanišević i Novak Đoković imaju tajni dogovor; evo što će se dogoditi kad dođe do obračuna hrvatske i srpske reprezentacije...

07.01.2021 u 18:29

Bionic
Reading

Goran Ivanišević od 2019. godine radi kao jedan od trenera u ekipi Novaka Đokovića. Popularni je Zec sada u velikom razgovoru za srpski sportski dnevni list Sportski žurnal iskreno progovorio o svom odnosu s Đokovićem i otkrio neke do sada nepoznate detalje njihove suradnje

Ispričao je Goran Ivanišević kako je nedavno, nakon punih 30 godina, bio u Beogradu. I taj će 'izlet' jako dobro zapamtiti...

'Ma, bilo mi je fenomenalno', priznao je Zec i nastavio:

'Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se dogodilo nešto što se može samo meni dogoditi. U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi hlače tako da mi se pola stražnjice vidjelo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovjek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle hlače. Kaže Nole, vidio sam ja, ali sam htio malo da te za**bavam', prisjetio se Goran Ivanišević i dodao.

'Da stvar bude još i gora, sjedili smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer mi je Aljoša Vučković, koji je živio u Splitu, spremio iznenađenje i otpjevao pjesmu 'Nima Splita do Splita'. Tri sata su mi bile poderane hlače. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u publici su vidjeli pola moje stražnjice!'

Da, čini se kako su Ivanišević i Đoković odmah 'kliknuli', suradnja je sjajna, no što će se dogoditi između njih ako kojim slučajem dođe do obračuna hrvatske i srpske reprezentacije?

'Još se to nije dogodilo, ali tko izgubi morat će šutjeti i biti dobar, a onaj drugi će uživati', otkrio je Ivanišević 'tajni dogovor' s Đokovićem.

Dodao je Zec i to kako je s guštom gledao finale košarkaškog Kupa Koraća između Crvene zvezde i Partizana. Za koga je navijao?

'Navijao sam za koševe', diplomatski je odgovorio Goran Ivanišević i dodao:

'Međutim, kada vi igrate s nekim navijam za vas. S odbojkom ste napravili spektakl, impresivno, pokorili ste svijet. Košarku nismo ni mi ni vi prekrasno odigrali. Sada su kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, gadne su, posebno za nas', rekao je Ivanišević te dodao kako je stanje u nogometu potpuno drugačije jer Hrvatska tu puno bolje stoji:

'Da, u nogometu smo puno bolji. Ali Srbija je u košarci institucija i s 18. momčadi ste gadni. Mi smo kompaktniji u nogometu, bolji smo kao ekipa', zaključio je Goran Ivanišević u razgovoru za srpski Sportski žurnal.