VELIKA NEUGODNOST

Noćna mora svih influencera: Anamarija Asanović morala otvorila novi Instagram profil

10.03.2023 u 22:51

Bionic
Reading

Mnogi poznati Hrvati susreli su se s hakerskim napadima na svoje profile na društvenim mrežama. Ornela Vištica, Tatjana Cameron Tajči, Tončica Čeljuska, Ivana Paradžiković, Mate Janković, Giuliano, Tanja Dragović, samo su neki od žrtava. Posljednja u nizu očito je i poznata splitska dizajnerica

Anamarija Asanović izgubila je brojne fotografije i uspomene koje je imala na svom Instagram dosadašnjem profilu. Prije nekoliko dana morala je otvoriti novi, no za sada je ondje tek jedna fotografija.

Kće nogometne legende Aljoše Asanovića veliki je ljubitelj društvenih mreža, posebno Instagrama preko kojeg često i komunicira sa svojim prijateljima, klijentima i suradnicima. Vole objavljivati trenutke s odmora i događanja koja posjećuje, modne uspjehe.

U posljednje vrijeme je pozornosti privlačila svojom linijom. Smršavjela je čak 13 kilograma. Opisala je da je proces mršavljenja trajao oko šest mjeseci. Počela je s povremenim postom u kojem osam sati nije jela, a tijekom preostalih 16 je postilaKanije je, kazala je ranije, taj ritam prilagodila sebi.

  • +3
Anamarija Asanović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL