seksi silueta

Anamarija Asanović o gubitku 13 kilograma: 'Dok ne riješiš glavu, ne možeš ni krenuti u ovakve stvari'

26.09.2022 u 11:42

Bionic
Reading

Splitska modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, na Instagramu se već mjesecima hvali svojom linijom koju je dovela do savršenstva, a rado i priča o tome kako je to postigla

Anamarija Asanović kaže da i dalje sebe vidi kao 'jaču'. 'Ne mogu reći da nisam planirala, postala sam sebi teška, u glavi mi je bio đumbus, svašta nešto se tu trebalo popraviti. Valjda sam došla u glavi i tijelu do nekog zasićenja. Dok ne riješiš glavu, ne možeš ni krenut u ovakve neke stvari, kad sam posložila sve, to je jednostavno krenulo', izjavila je za In Magazin Nove TV.

Dizajnerica je uz zdraviju prehranu i redovne treninge, postigla izgled koji je imala prije trudnoće. Zadovoljna Splićanka ovog ljeta je imala inspiraciju za mušku kolekciju koju je napravila u suradnji s bratom nogometašem Antonijom Asanovićem. Krenula je s kupaćim kostimima, a završili su sa sportsko elegantnom kolekcijom.

Osim modnih pothvata, Anamarija se upustila i u avanturu ilustiranja slikovnica. Završila je drugu, a u osmišljavanju izgleda likova za priče, inspiracija joj je kćer Zorka koja je nedavno krenula u prvi razred.

Splićanka je otkrila da je isplakala dušu što joj mezimica kreće u školu. Priznaje da joj nije bilo lako, ali smatra da je sve dio odrastanja te da se za sad skroz dobro snalaze u novom poglavlju života.

  • +3
Anamarija Asanović Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX