NEPOPRAVLJIVI 'ROMANTIK'

Njihov je brak nebrojeno puta bio na kušnji: Hoće li supruga Wayneu Rooneyju oprostiti i ovu nevjeru?

29.07.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Trener Derby Countyja i bivši engleski napadač Wayne Rooney po tko zna koji put opet se morao ispričavati svojoj obitelji, a ovoga puta i momčadi koju trenira, nakon što su se u nedjelju pojavile fotografije na kojima spava u hotelskoj sobi okružen skupinom mladih žena

'Pogriješio sam', rekao je trener Derbyja za Sky Sports nakon prijateljskog susreta protiv Real Betisa u srijedu.

'Otišao sam s dvojicom prijatelja na privatnu zabavu. Želio bih se ispričati svojoj obitelji i klubu zbog slika koje su se vrtjele i krenuti dalje', rekao je Rooney pa razgovor skrenuo u poslovne sfere.

'Zahvalan sam Derby Countryju što mi je dao priliku da vratim ovaj klub tamo gdje mu je mjesto i učinit ću sve šo je u mojoj moći da u tome uspijem. Veselim se krenuti naprijed i pripremiti se za novu utakmicu u nedjelju', rekao je Rooney, koji osim isprike, svojoj obitelji nije s travnjaka poslao tako lijepe i optimističke poruke.

Bivši engleski reprezentativac svojoj je supruzi Coleen nebrojeno puta priuštio probleme zbog svojih preljuba, a nekoliko su se puta skoro i razveli.

Wayne i Coleen su se upoznali još u srednjoj školi, a usprkos brojnim medijskim spekulacijama o razvodu, uzrokovanih njegovim sklonostima partijanju i aferama, još uvijek su skupa.

Nedavno su proslavili 13. godišnjicu braka u kojem su dobili četiri sina, a iako ih se ne može često zajedno vidjeti u javnosti, nedavno su tijekom Eura 2020 sa sinovima na Wembleyu pratili utakmicu između Engleske i Hrvatske.

  • +3
Wayne i Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Obitelj je tada imala razloga za sreću, jer su Englezi protiv Hrvatske slavili 1:0. Ipak, da može birati, vjerujemo da bi Coleen radije odabrala poraz od Hrvatske nego još jedan poraz od vlastitog supruga.

Roonyja prije početka sezone prvenstva na domaćem terenu sljedeće subote očekuje još jedna prijateljska utakmica na gostovanju ove nedjelje, no najviše neizvjesnosti svojim si je nepromišljenim ponašanjem ponovno zadao na kućnom terenu. Hoće li mu supruga i ovoga puta oprostiti, znat će se uskoro.