ONO BITNO

Izolacija ga je trgnula i promijenila: Nogometaš Wayne Rooney potpuno se posvetio djeci i obiteljskim obvezama

24.03.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Već godinama njegova supruga Coleen Rooney žali se u medijima da nogometaš Wayne Rooney uspješno izbjegava sve kućanske poslove i ne sudjeluje u obvezama oko njihovo četvero zajedničke djece. No izgleda da je vrijeme izolacije zbog koronavirusa potpuno promijenilo nestašnog i problematičnog nogometaša

Teška vremena izvuku najbolje iz ljudi, a pravi primjer za to je nogometaš Wayne Rooney. Engleski nogometaš posljednjih godina puni medijske stupce skandalima, preljubima i razuzdanim provodima. Nekoliko puta njegov je brak s Coleen Rooney bio na kušnji no voljena supruga sve mu je oprostila i pružila brojne nove šanse.

No, 34-godišnjak je sada napokon shvatio koliko mu je obitelj važna i stavio ih na prvo mjesto. Vrijeme karantene provodi pomažući supruzi oko brige za djecu. Svojim angažmanom pohvalio se na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj sa sinom rješava školsku zadaću, a potom zajedno igraju društvene igre.

Rooney osim toga upozorava koliko je u ovom trenutku važno ostati doma i brinuti da se koronavirus ne širi dalje već da svim snagama radimo na tome da se zaraza zaustavi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli Wayne Rooney (@waynerooney)

'On uopće ne pomaže oko kućanskih poslova. Nikada ne iznosi smeće iz kuće, sve ostavlja prljavo iza sebe. Jednostavno se nikada ne mogu osloniti na njega. Zaboravlja stvari koje ga zamolim da učini za mene. Ako mu kažem da na putu do treninga odnese pismo u poštu, ja ću to isto pismo pronaći u autu ili njegovoj torbi tjednima poslije’, pričala je otvoreno britanskim medijima prije dvije godine Coleen.

No, izgleda se je sada sve to stvar prošlosti te napokon može uživati u obiteljskom domu sa svojim suprugom koji je pokazao novo lice.