NJEGOVA STRANA PRIČE

Wayne Rooney nakon što je uhvaćen u ugodnom druženju: 'Nisam bio sam u hotelskom liftu s tom djevojkom'

29.08.2019 u 09:43

Bionic
Reading

Nogometaš Wayne Rooney ponovno se našao usred ljubavnog skandala nakon što je uhvaćen u ugodnom druženju s nepoznatom crnkom tijekom noćnog izlaska u Kanadi dok je njegova supruga s djecom u Britaniji

Prema fotografijama koje su prije nekoliko dana objavili svi svjetski mediji, a na kojima nekadašnji engleski reprezentativac uživa u zagrljaju s misterioznom crnkom tijekom noćnog izlaska u Vancouveru, mnogi su dobili dojam da je nestašni Wayne Rooney ponovno prevario svoju dugogodišnju suprugu Coleen Rooney.

U prilog mu ne idu ni paparazzi snimke njegova odlaska u hotel s istom djevojkom i ulazak u isti lift, a pritom se Rooney pokušao sakriti kapuljačom svoje hoodice. Tri dana nakon, o spornom se događaju, koji je navodno jako razbjesnio njegovu suprugu, oglasio Wayne.

'Magazin The Sun objavio je naslovnicu s mojim fotografijama i sve namjestio tako da izgleda kao da sam djevojku poveo sa sobom u hotel te noći, a dobro znaju da to nije istina. Pokušavaju zaraditi na mom imenu, a time štete mojoj obitelji. Ništa se nije dogodilo između mene i niti jedne djevojke u Vancouveru. Nisam bio sam u hotelskom liftu s tom djevojkom. Djevojka u klubu nevino je poput mnogih drugih došla zatražiti autogram i fotografiju. Fotografije su dorađene i namještene kako bi izgledale senzacionalistički. Sve je to napad na mene i laž, nešto s čime sam se spreman boriti', poručio je uzrujani Rooney na svom Twitter profilu.

Znajući za njegovu nestašnu prošlost, kada je nekoliko puta priredio supruzi afere i skandale, posljednji u nizu prije dvije godine kada je ona bila trudna i čekala njihovo četvrto dijete, mnogi ne vjeruju u Rooneyjevu stranu priče.