rastapa srca

Nježni prizori: Marko Tolja obožava skijanje, a njegovim stopama krenuo je i sinčić Maro

12.01.2022 u 12:44

Bionic
Reading

Brojni poznati Hrvati trenutno guštaju na skijanju na različitim destinacijama. Njihove fotografije na društvenim mrežama otkrivaju koliko im paše boravak na snježnim padinama, svježi planinski zrak i sunce. Jedan od ljubitelja zimskih radosti je i riječki glazbenik koji daleko od Hrvatske odmara s obitelji

Marko Tolja najviše voli talijanska skijališta koja su po njemu savršeno uređena. Ove godine je na padinama Andala, dolini između gorskog područja Dolomiti Brenta i skijaškog središta Paganella, gdje je na skije stao i njegov trogodišnji nasljednik.

'Niti 3 godine… Geni su to, geni!', pohvalio se riječki glazbenik video snimkom prvih skijaških 'koraka' svog dječaka Mara. 'Tete' Nataša Janjić Medančić i Marijana Batinić odmah su komentirale i pohvalile pjevačevog mališana.

Očinstvo ga je, priznao je, promijenilo iz temelja. 'Meni je skladan privatni život prioritet. Od samih početaka sam razdvojio privatni život od onoga na sceni. Jednostavno mislim da to jedno s drugim nema veze. Moj privatni život je moje utočište u kojeg se vraćam svaki put kada me 'Marko Tolja pjevač' i cijeli taj svijet umori. Zato mi je i jako bitno da ostane tamo gdje je - u naša četiri zida', ispričao je svojedobrno za RTL.hr.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL