UŽIVAJU NA SVE STRANE

Poznati Hrvati pohrlili na odmor: I dok neki uživaju u zimskim radostima, drugi su odabrali neke toplije krajeve

11.01.2022 u 06:25

Bionic
Reading

Društvene mreže ovih dana pune su objava s raznih skijališta, iz okolnih zemalja, ali i fotografija u bikinijima, kojima nas iz Dubaija časte neke poznate Hrvatice. Evo gdje sve uživaju

Ni loša pandemijska situacija nije spriječila mnoge Hrvate da u prvim danima 2022. godine potraže odmor na raznim destinacijama. Ima onih koji nisu mogli odoljeti snježnim padinama, ali i onih koji radije biraju lokacije na kojima se živa u termometru popela daleko, daleko iznad nule. Stoga krenimo redom i pogledajmo po instagramskim profilima gdje se nalaze neke od naših poznatih faca ovih dana.

Kao idealnu destinaciju za školske praznike Lejla i Tarik Filipović odabrali su Istanbul. Uživali su sa sinovima Dinom i Armanom, a kako su se provodili u uvijek zanimljivoj Turskoj, otkrili su na svojim profilima na Instagramu.

U toplije krajeve, točnije u mnogima uvijek omiljeni Dubai, otputovala je i Anja Alavanja Viljevac. Društvo joj pravi suprug Vedran Viljevac i njihov devetomjesečni sinčić Dan, a voditeljica se pohvalila vitkom figurom nakon trećeg poroda.

Baš poput Anje Alavanje Viljevac, Dubai je odabrala poznata Splićanka Ana Gruica Uglešić te je na Instagramu otkrila kako izgleda tamošnji noćni život.

S druge se strane sa snježnih padina javila voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, a sa suprugom Makom Vejzovićem i njihove tri kćerkice - Marom, Leom i Vitom - odabrala je susjednu nam Sloveniju, točnije Kranjsku Goru. Na svom Instagramu pohvalila se i time kako se njezine djevojčice snalaze na skijama.

I glumica Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Medančićem i djecom, sinom Tonijem i kćerkicom Kajom, odabrala je Sloveniju za idealnu destinaciju. Četveročlana obitelj guštala je na obiteljskom skijalištu Soriška planina, nedaleko od Kranja.

Malo dalje, do Italije i skijališta u Andalu 'skoknuo' je riječki pjevač Marko Tolja. Na put je poveo suprugu Anu i sina Maru, koji je uz tatu učio skijati.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Glumac, profesor kineziologije i promotor zdravog života Mario Valentić čak je i Novu godinu dočekao na snijegu, u Vogel Ski Resortu u Sloveniji. Poznato je da je veliki ljubitelj skijanja, a ove godine društvo mu prave sin i prijatelj. 'Hopa-cupa, nas 2 skupa: Slo Ski Winter Tour (Kranjska gora - Planica - Vogel - Bled - Zelenica - Cerkno - Ljubljana - Pohorje)', opisao je više fotografija svoje nove snježne avanture.