'NJEGOV' KUTAK

Marko Tolja otkrio koji mu je dio obiteljskog stana najdraži

30.12.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što je svojedobno svoje vjerne pratitelje oduševio kako su on i supruga Ana uredili kupaonicu, ali i prostrani dnevni boravak, Marko Tolja sada je otkrio i 'svoj' omiljeni kutak u stanu

'Ovo je 'moj' kutak. Kutak za inspiraciju, za meditaciju, za nove ideje… a bome i za chillanje jer je cosy na najjače!' Napisao je to pored svoje nove fotografije ostavljene na službenom Instagram profilu riječki pjevač sa zagrebačkom adresom, Marko Tolja.

Na njoj pjevač sjedi u udobnoj fotelji, koja ima i svoj nastavak za noge, pored upaljenog kamina, s kojim se u prostoriji stvara posebna atmosfera, a ujedno daje i toplinu, dok nasuprot njega stoji pianino.

Leđa mu 'čuvaju' police na kojima se nalaze fotografije njegovog sina Mara, knjige, razni ukrasi, ali i statua Porina, dok pored toga stoji i mikrofon.

Za blagdanski ugođaj pobrinuli su se jedan srebrni jelen i zeleni ukras, koji su smješteni iznad kamina.

Izvor: Društvene mreže

Svoj dom Ana i Marko Tolja uredili su prema vlastitim željama, a obožavatelji su već imali prilike vidjeti i kako izgleda njihova kuhinja, kupaonica, ali i prostrani dnevni boravak.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Pjevač i njegova supruga Ana Ivančević vjenčali su se u srpnju 2018. nakon dugogodišnje veze. Vjenčanje je održano u tajnosti u Istri, u Crkvi sv. Antuna u Kršanu nedaleko od Pazina. Riječanin je svoju životnu suputnicu upoznao u Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je, kako je jednom priznao, izgledom, ali još više osobnošću.