JAKO JOJ NALIKUJU

Njezina djeca su odrasla: Gwyneth Paltrow u emotivnoj objavi pokazala sina i kćer

05.09.2022 u 23:15

Bionic
Reading

Iz prvog braka s frontmenom grupe Coldplay, glumica Gwyneth Paltrow ima sina Mosesa i kćer Apple. Mnogo ih je godina uspješno držala podalje od medija i svjetla reflektora, ali što su stariji ovo dvoje nasljednika sve više imamo prilike vidjeti pred objektivima

Chris Martin i Gwyneth Paltrow tijekom svog dugogodišnjeg braka dobili su kćer Apple i sina Mosesa, a čak i nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima te zajedno odgajaju svoje nasljednike. Jedan su od parova koji se može pohvaliti iskreno prijateljskim odnosom, koji je nastavio funkcionirati i nakon što su našli nove ljubavne partnere.

Cijela ta atmosfera sjajno utječe i na Apple i Mosesa, koji odrastaju bez tenzija te provode kvalitetno vrijeme s oba roditelja, a po potrebi se oni sastaju i zajedno.

Proteklo ljeto za nekadašnju glumicu, danas poduzetnicu, nabijeno je emocijama. Proputovala je mnogo, proživjela mnogo, vidjela mnogo dragih ljudi, te se družila s najmilijima. Sve te pokušala je obuhvatiti u nekoliko fotografija, a medijima je za oko zapela jedna posebno.

Riječ je o fotografiji na kojoj Gwyneth pozira sa svojom kćeri i sinom, a oboje joj nevjerojatno fizički nalikuju.

Zgodna 18-godišnja Apple u nekoliko se prilika u posljednje vrijeme mogla vidjeti s majkom, a 16-godišnjeg Mosesa sada smo vidjeli nakon mnogo vremena. Fotografija je nastala u opuštenom dnevnom okruženju dok je Apple pozirala u ljetnoj laganoj haljinici, a njezin brat u ležernom basic kombinaciji.

Oboje djece slavne holivudske glumice svojim modnim odabirima pokazuju da su skromni te da ne teže luksuznom načinu odijevanja.

'Ljeto 2022.,sve si mi donijelo. Ushićenje, avantura, putovanja, radost i slomljeno srce podjednako. Hvala ti na podsjetnicima, povezivanju i produbljivanjima', poručila je Paltrow koja će uskoro navršiti 50.

  • +2
Gwyneth Paltrow i kćer Apple Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia