SLIČAN MODNI UKUS

Kao da su sestre: Gwyneth Paltrow i kćer Apple uskladile se za šetnju gradom

11.08.2022 u 16:57

Bionic
Reading

Nekadašnja glumica Gwyneth Paltrow i njezina 18-godišnja kćer Apple koju dijeli s bivšim suprugom Chrisom Martinom, prošetale su New Yorkom u sličnim odjevnim kombinacijama i pokazale da dijele isti modni ukus

Američka poduzetnica, nekoć slavna glumica Gwyneth Paltrow u posjetu je New Yorku zajedno s kćeri tinejdžericom. Slavna oskarovka prošetala je u opuštenoj ljetnoj kombinaciji, širokoj bijeloj košulji i bermudama koje je sparila s neizostavnim bijelim tenisicama.

Dok su obilazile jednu od Goop trgovina, koja je inače u vlasništvu same Paltrow, snimili su ih fotoreporteri. Mlada nasljednica uskladila je s majkom boju svog outfita te odabrala pamučnu laganu haljinicu i crne kožne natikače. Mnogi su se iznenadili koliko se uozbiljila i narasla te su na prvu pomislili da su ona i 49-godišnja Gwyneth sestre.

Osim 18-godišnje kćeri Apple, ova nekad vrlo uspješna glumica ima i 16-godišnjeg sina Mosesa koje je dobila tijekom braka s glazbenikom Chrisom Martinom.

  • +2
Gwyneth Paltrow i kćer Apple Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon razvoda ona i Chris ostali su u dobrim odnosima te zajedno odgajaju svoje nasljednike. Paltrow se u međuvremenu ponovno udala za producenta Brada Falchuka, a Chris je u dugogodišnjoj sretnoj vezi s glumicom Dakotom Johnson.