TUŽNA VIJEST

Nives Ivanišević se dirljivim riječima oprostila od majke: 'Ako me nešto naučila, to je da budem jaka i kad se lomim. Hvala što si bila baš moja mama'

03.07.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Supruga Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica oditeljica oprostila se na društvenoj mreži od svoje voljene majke Vesne koja je preminula. Svojoj mami uputila je najnježnije riječi

'Ima jedna žena.. koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama.. puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bi se mogla sjećati lijepih stvari.

Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila, to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala ni s kim.

Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te', napisala je Nives Ivanišević.