čeka rezultate

Supruga Gorana Ivaniševića se oglasila: 'Evo me živa i zdrava, ali u samoizolaciji'

27.06.2020 u 19:31

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko dana Novak Đoković objavio kako je pozitivan na koronavirus, isto je u petak otkrio i njegov trener, legendarni Goran Ivanišević. Njegova supruga, Nives danas se javila svojim prijateljima i pratiteljima koji se brinu kako je radijska voditeljica

'Evo me živa i zdrava, ali u samoizolaciji. Dva testa su mi negativna, ali simptomi se mogu razviti do 14 dana od posljednjeg kontakta sa zaraženom osobom, tako da je bolje ne riskirati. Znam da je jako puno nejasnoća oko Covida, ali jedno je sigurno - nitko nije siguran. Zelim svima koji se upravo bore s virusom da bude sto kraće i bezbolnije,a svima ostalima da ga nikad ni ne pokupe! Čuvajte se ljudi', poručila je Nives Ivanišević.

Prošlog vikenda ona i suprug Goran sretni su uživali na teniskom turniru u Zadru, što je radijska i televizijska voditeljica objavila i na svom Instagramu. U Goranovom zagrljaju nisu tada ni slutili da će im se životi za samo nekoliko sati promijeniti.

Nives Ivanišević od Zadra nije dolazila na Narodni radio gdje radi već osam godina. Nakon što je u rujnu 2018. rodila sina Olivera prošlog se listopada opet vratila u eter i to samo nekoliko dana nakon što je s radija otišla Doris Pinčić Rogoznica. Povratak na posao napravila je u velikom stilu i to tako da ju je kolega Tomislav Cvetković nosio na leđima, a poznata mama nije skidala osmijeh s lica.

'Koja mama stigne sve, ta mama laže ili je super mama, zato što stalno se nešto radi oko njega ili jede ili se presvlači ili se kupa ili se igra s njim, ali u principu dobro ja to hendlam', rekla je Nives svojedobno.