NE MIRUJE

Nives Celzijus pokazala kako se snalazi u kućanskim poslovima s rukom u gipsu: ‘Ako nešto zaista želiš, odradi sve sam’

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 04.09.2020 17:54
  • Objavljeno 04.09.2020 u 17:55
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Naša pjevačica Nives Celzijus prije nekoliko je dana doživjela nezgodu nakon čega je dobila gips na ruci, a ima ozljede i na koljenima. Iako bi trebala mirovati dok joj rane ne zacijele, Nives nema mira

Prije nekoliko je dana rastužila obožavatelje objavom da je slomila ruku te da joj je ista trenutno u gipsu. No, nemirna Nives ne odmara kako je zamislila.

Budući da je sama kod kuće, u poslovima se snalazi kako zna i umije. Sada je u videu pokazala kako izgledaju njezine jutarnje rutine u kuhinji i time istovremeno nasmijala brojne pratitelje.

‘Ostavljena na cjedilu. Ako nešto zaista želiš, odradi sve sam da to i dobiješ...’, poručila je ispod objave u kojoj govori kako je poželjela svježe cijeđeni sok od voća i povrća, koji je na koncu morala sama pripremiti.

Rezanje tvrđih namirnica kao što su jabuke, ili pak mrkve prošlo je kao od šale, a onda je došao teži dio posla. Nives je jednom slobodnom rukom pokušala oguliti naranču, no to joj baš nije išlo.

Cijeli zadatak obavljala je u satenskom kućnom ogrtaču, koji je u jednom trenutku skliznuo pa je pjevačica otkrila više nego je planirala.