IDILIČNA LJETOVANJA

Nives Celzijus prisjetila se svojeg djetinjstva: 'Voljela sam selo čak više od mora'

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 24.08.2020 19:13
  • Objavljeno 24.08.2020 u 19:12
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Spisateljica, pjevačica i glumica na veliku je radost svojih obožavatelja vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje se prisjetila svojeg djetinjstva i ljetne idile daleko od gradske vreve

Na Instagramu je svoje brojne fanove Nives razveselila fotografijom na kojoj pozira u - kukuruzima.

Atraktivna brineta se na društvenim mrežama prisjetila idile kod svoje bake na selu gdje je u djetinjstvu vrlo rado odlazila.

'Može djevojka otići iz sela, ali selo iz djevojke nikada. Iako sam gradska djevojka, kao klinka s nestrpljenjem sam čekala ljeto kako bih otišla iz grada u selo i uvijek je u meni postojala ta doza ruralnosti koju sam jedva čekala ispoljiti. Voljela sam selo čak više od mora. Kukurik pijetla za dobro jutro, rad u polju s bakom, mužnja koza, hranjenje kokica, radost kad pronađem svježa jaja pa baka pripremi kajganu a deda poparu i nemrem satima disati nakon doručka. Posebno sam se radovala kada dedonja donese jos tople puter kiflice i namaže ih Eurokremom. Kiflice s Eurokremom uvijek su bile puno ukusnije u mom Lovćencu, nego u Zagrebu. A i dječaci su bili puno simpatičniji. Sjećam se svako poslijepodne pozvonili bi na kapiji i pobjegli, a tamo bi me dočekala crvena ruža. Sviđala sam se ja i gradskim dečkima ali oni su svoju simpatiju iskazivali tako što bi zivkali na telefon i podrigivali. Postoji još milion razloga zašto je selo ostalo u ovoj djevojci... I nikad ga neću pustiti da ode...', napisala je Nives koja je spremno pozirala u crnoj ljetnoj haljini.

Njezinim se pratiteljima jako svidjela ova Nivesina objava, a mnogi su se prisjetili i svojih ljetovanja na selu.