POSJET SUSJEDSTVU

Nina Badrić u minici izbacila nogu, obožavatelji poručuju: 'Preseli se u Beograd!'

07.12.2019 u 20:56

Bionic
Reading

I kad ne nastupa, pjevačica Nina Badrić izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god se pojavi

Tijekom vikenda naša je proslavljena pjevačica boravila u Beogradu, a iako nije nastupala, njezin boravak u glavnom gradu Srbije nije prošao nezamijećeno.

Djelomično to može zahvaliti zanosnom izdanju. Uvijek dotjerana Nina ovoga se puta odlučila za šljokičastu crnu haljinicu, a zahvaljujući njoj i izbačenoj lijevoj nozi uspjela je Nina i bogato ukrašen božićni bor baciti u drugi plan.

'Bor je krasan, ali Nina je Nina' i 'Prekrasna jelka kraj prekrasne Nine' neki su od brojnih komplimenata kojima su obožavatelji zasuli našu pjevačicu.

Većinu njih zanima kada će Nina nastupiti u Beogradu, a nekima nije dovoljna samo koncertna prisutnost pa pozivaju našu pjevačicu da se preseli u Beograd.

'Najljepša! Moram primijetiti da kad god dođeš u Beograd, osjeća se pozitivna energija kojom zračiš. Preseli se!', poručio je Nini jedan obožavatelj.

Oni koji iščekuju Ninin nastup u Beogradu morat će se malo strpjeti, jer nakon koncerta u Švicarskoj za koji dan, gdje će nastupiti s Harisom Džinovićem i Željkom Samardžićem, Nina s Petrom Grašom putuje u SAD i Kanadu.

Nastup za Novu godinu Nina će uz Dubiozu kolektiv odraditi na riječkom Korzu, a početkom ožujka nastupit će u zagrebačkoj Areni. Od potvrđenih koncerata na rasporedu je još samo nastup u Novom Sadu večer uoči Valentinova.

ODUŠEVILA HITOVIMA

Nina Badrić održala koncert za pamćenje u makarskom 'Božićnom gradu'

Pogledaj galeriju