PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Nina Badrić ponovo u bijelom: Pokazala gole noge i očarala fanove

26.11.2019 u 23:12

Bionic
Reading

Pjevačica je isklesala liniju pa se ne libi odjenuti što god poželi. Na najnovijoj fotografiji koju je pokazala svojim pratiteljima na Instagramu, Nina Badrić pozira u bijeloj kreaciji koja joj je savršeno pristaje. Golim nogama u mini haljinici bacila je sve u trans

Nina Badrić često časti obožavatelje modnim kombinacijama koje ne zaostaju za onima koje nose najpoznatije svjetske influencerice. 'Bijela boja voli zimu', napisala je uz opis fotografije koja je nastala za vrijeme snimanja. Pjevačica je na njoj u bijeloj uskoj mini haljini s dugim rukavima dok joj frizer popravlja frizuru.

Među prvima je komentirala njezina sestra Sunčica poručivši pjevačici da je lijepa. Mama Mila ju je također podržala, a pjevačica im je poslala srčeka. Nakon njih samo komplimenti su se nizali.

View this post on Instagram

Bijela boja voli zimu ❄️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nina jedna je od onih za koje se čini kao da joj godine idu u prilog, a uz mladoliki izgled obdarena je i glasom kojeg publika u Hrvatskoj i regiji već desetljećima obožava.

Mnogi se slažu da ova zanosna dama bogatog glasa i prekrasnog stasa baš nikada nije izgledala bolje i samouvjerenije no sada. U posljednje vrijeme voli se pokazivati u kraćim kreacijama u kojima joj noge dolaze do izražaja.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on