otišla na more

Nina Badrić se pokazala u rijetko viđenom izdanju, a ima i važnu poruku za svoje fanove uoči blagdana

02.04.2021 u 13:12

Bionic
Reading

Nina Badrić uz pjesme i glasom, godinama mnoge obožavatelje oduševljava svojim stilom i glamuroznim izgledom koji njeguje, osobito kad su u pitanju koncerti. Priča se nije promijenila ni nakon 30 godina, koliko je glazbenica zapravo aktivna na sceni. Tijekom pandemije uglavnom objavljuje fotografije svojih besprijekornih starih ili novih modnih kombinacija, a danas je pokazala nesvakidašnji 'look', uz kojeg je svima koji je prate uputila 'važne' riječi

Nina Badrić se javila fotografijom iz Dalmacije odjevena u sportsku majicu te donji dio trenirke idealno sparen s udobnim tenisicama. Bez šminke i sa sunčanim naočalama dala je lekciju kako se 'nosi' neopterećeno, čak i ako je netko zvijezda poput nje.

'U mome srcu u mojoj glavi u mojoj duši sve dobro je', izjavila je nedavno pjevačica uz osmjeh se od uha do uha.

U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije na kojima je sretna i u društvu prijatelja (vidjeli smo je s Enisom Bešlagićem, potom na rođendanskoj proslavi Andreje Čermak), a uz njih obavezno doda kakvu emotivnu poruku. Ovog puta poručuje: 'Lijepa si, vrijedna si, jedinstvena si, dragocijena si, prekrasna si, dobra si. Odbaci sve što te drži za ovaj raspadljiv svijet, digni glavu visoko i kleči jedino pred Bogom'.

'I ja se trudim, kao i svaka žena, izgledati što bolje. Pazim na prehranu, vježbam, spavam... Imam dobar ten pa si mogu priuštiti to da svijetom hodam bez šminke na licu, no najljepši filtar i kozmetika je kada je žena sretna. To se vidi', ispričala je ranije za tportal.