uvijek je za zafrkanciju

Nina Badrić širi optimizam i zabavlja fanove šaleći se na svoj račun: 'Nakon što sam okopala krumpire...'

23.03.2021 u 20:12

Bionic
Reading

Prošlo je godinu dana od objave Svjetske zdravstvene organizacije o početku pandemije koronavirusa koja je najsnažnije pogodila glazbenu industriju. Rad od kuće (tko tako može) , pojmovi poput 'novo normalno' postale su preko noći naša stvarnost. Svatko se s tom situacijom nosi na svoj način, a naša pjevačka diva ne gubi optimizam ni svoj prepoznatljivi smisao za humor

Nina Badrić pozitivnim porukama na Instagramu nerijetko diže moral sebi i svojim obožavateljima. 'U mome srcu u mojoj glavi u mojoj duši sve dobro je', poručila je Nina Badrić u današnjoj objavi. Javili su joj se fanovi iz cijele regije poručujući joj kako žele da tako ostane.

Osim toga u Instagram storyju pjevačica se ponovo našalila na račun okopavanja krumpira. Podsjetimo, kad je ljetos rekla da je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa, neki su joj poručili kako pretjeruje s ispadima, a jedna od pratiteljica joj je savjetovala da radi nešto drugo - primjerice, vadi krumpir. 'Domaća pizza bez glutena. Nakon što sam okopala krumpir umijesila sam tijesto bez glutena i napravila domaću pizzu od tune, srdela, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja'.

'Ne vidim ništa maliciozno u izjavi te gospođe. Rado ću joj 'dati ruke', a tijekom okopavanja možemo i zapjevati neku moju pjesmu. Mi glazbenici oduvijek smo na prvoj liniji humanosti. Kad nekome treba pomoć, okupimo se za tren, a pomažemo i osobno. Mislim da nas ljudi vole zbog pjesama i radosti koju im nosimo, a ne zbog brokule', izjavila je ranije pjevačica za Gloriju.