VJEČNA LJEPOTA

Nina Badrić pokazala kako izgleda u kućnom izdanju i čemu duguje dobar izgled

20.02.2019 u 12:36

Bionic
Reading

Pjevačica je trenutno posvećena isključivo svojoj uspješnoj karijeri. Posebno se raduje predstojećem prvom velikom solističkom koncertu u Splitu koji će održati na Dan žena. U međuvremenu svoje fanove Nina Badrić uveseljava fotografijama iz privatnog dijela života, što ih posebno raduje

Nina Badrić često dobiva komplimente na račun svog izgleda i mladolikosti. Obožavatelji su je i ovaj put obasuli lijepim riječima nakon što je pokazala fotografiju iz kućnog izdanja s minimalno make upa na licu. 'Uvijek najljepša', 'Super ti je frizura', 'Žena za sve vremena', 'Predivna si', poručili su joj.

Da se osjeća ugodno svojoj koži, Nina je potvrdila u velikom intervjuu za tportal, kad je rekla: 'Ako nismo posloženi sami sa sobom, teško ćemo složiti život. I treba imati petlje živjeti ga po sebi. Ne treba se nikad uspoređivati s drugima jer to obično ispadne šuplja priča. Čovjek neka živi kako želi i pritom ne treba raditi nikome ono što ne bi volio da njemu netko čini. Sve se u životu vrati, i dobro za dobro, a zlo za zlo, i to kada se najmanje nadamo.'

46-godišnjakinja ne skriva da živi zdravim načinom života. Na Instagram storyju se pohvalila videozapisima s treninga na kojima diže težak uteg pod nadzorom trenera.

U ljubavnom statusu trenutačno piše kako je slobodna, a samački život očito joj nimalo teško ne pada.

'Samo da prepakiram kofere i eto nas u Sloveniji’, napisala je pored fotografije na kojoj sjedi na travi s nepoznatim muškarcem. Nina u šik odijelu opušteno sjedi na travi i jede iz kartona, a sudeći po širom osmijehu, uživala je u neplaniranom pikniku.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo