BLISTA OD ZADOVOLJSTVA

Nina Badrić: 'Toliko sam sretna da vam to riječima ne mogu opisati'

31.01.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Pjevačica na može sakriti sreću zbog nove nagrade koju je dobila za jedan od svojih hitova. Nina Badrić jučer je nagrađena priznanjem Narodnog radija za hit godine za pjesmu 'Rekao si'. Iako je izostala sa same svečanosti zbog zdravstvenih problema, svoju sreću podijelila je s fanovima na društvenim mrežama

'Ponovno smo prvi. Zahvaljujući svakom vašem glasu koji ste dali za mene i pjesmu 'Rekao si', koja je proglašena hitom godine. Privilegija je imati ovakvu publiku. Ovu nagradu posvećujem i poklanjam upravo vama jer zbog vas postojim', poručila je Nina Badrić svojim obožavateljima na Facebooku i Instagramu.

Ta je nagrada nastavak na uspješnu prošlu godinu u kojoj je imala rasprodane koncerte u Zagrebu, diljem Hrvatske i regije te sudjelovanje u showu 'Zvijezde'.

'Živim muziku i to ljudi valjda osjete. Pa glazba bi se trebala osjećati, zar ne? Ono što nas naježi uđe nam duboko pod kožu kao miris parfema. Uspješna žena na našim prostorima malo je čudo', izjavila je ranije.

Večer prije, u utorak navečer, Nina je zablistala kao gošća i jedna od izvođačica na dodjeli Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine - Cesarica. Za tu prigodu pjevačica je izabrala crni outfit - u gornjem dijelu ukrašen srebrnim kamenčićima te izvezenim detaljem u predjelu dekoltea sa štiklama ukrašenim svjetlucavim srebrnim kamenčićima.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo