FRIZER ILI MANEKEN?

Nina Badrić objavila fotografiju s ljepotanom u čijim se rukama osjeća sigurna

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 07.05.2020 18:58
  • Objavljeno 07.05.2020 u 18:58
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović/PIXSELL

Jedna od naših najpopularnijih glazbenica s vojskom svojih obožavatelja redovito komunicira putem društvenih mreža, a u njezinim se objavama nađe mjesta i za intrigu

Ljubavni život slavnih osoba pobuđuje velik interes javnosti, a omiljena glazbenica čijoj se ljepoti i pjevačkom umijeću dive širom regije poigrala se svojom novom objavom upravo na tu temu.

'U tvojim sam rukama tako sigurna', napisala je Nina uz fotografiju s tajanstvenim muškarcem.

Kao i obično, većina se obožavatelja u svojim komentarima stala diviti Nininoj ljepoti, a misterij zgodnog muškarca rješile su upućenije pratiteljice.

'E kad imaš lijepu kosu i tako zgodnog frizera sve ispadne super', jedan je od komentara.

Nekadašnja manekenka, danas poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić ne može se odlučiti tko je na fotografiji zgodniji i pita se 'Jel to frizer ili maneken?'.

Uz napomenu da joj je naša glazbenica uvijek i svakako predivna, jedna se obožavateljica upitala nije li vrijeme za promjenu imidža i predložila joj frizuru iz snova.

'Nina, ne znamo se, ali iz nekog razloga sam te sanjala noćas - imala si kratku kosu i odlično ti je stajala. Možda je vrijeme za promjenu imidža?', napisala je obožavateljica.