HEROJI SU TU DO NAS

Nina Badrić: 'Nevolja nema ime, prezime ni nacionalnost, a naše malo nekome je sve'

22.11.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Popularnost naše pjevačice Nine Badrić odavno je prešla granice Hrvatske, a regionalno priznata zvijezda mnogim je mladim glazbenicima uzor. U kakvim ona ljudima nalazi nadahnuće, otkrila je na svom Instagramu

Riječ je o volonterima humanitarne udruge 'Marijine ruke', koje je Nina imala prilike upoznati tijekom jučerašnjeg posjeta Međugorju, a koji su joj, kako piše u svojoj objavi 'ogromna inspiracija i putokaz svima nama'.

Ovi ljudi, objašnjava Nina, godinama pomažu ljudima koji su u potrebi – bolesnima, siromašnima i odbačenima te se svakodnevno brinu za njihov krov nad glavom, topli obrok, čistu odjeću, lijekove ili školovanje.

''Marijine ruke' su skupina volontera koje je pokrenuo i osnovao Jakov Čolo, koji je i sam prošao svoju, u najmanju ruku specifičnu životnu priču', piše Nina i dodaje kako želi da se za njih zna i da im i mi budemo produžena ruka u svemu što čine.

U vremenima globalizacije podjela je u svijetu možda više nego ikad, a snaga ovih humanitaraca, ukazuje Nina, je upravo u tome što u čovjeku vide samo čovjeka. Zato poziva dobre ljude da doniraju ovoj udruzi.

'Zato što gledaju samo na čovjeka koji je odbačen od svih, bilo da je Hrvat, Srbin, Musliman ili Rom, Bosanac, pravoslavac, katolik, židovske ili muslimanske vjeroispovjesti. Nevolja nema ime, prezime ni nacionalnost. A heroji su tu do nas', piše Nina i poručuje: 'Uključimo se svi koliko možemo za život dostojan čovjeka. Naše malo je njima sve'.

'Jedini smisao i pravi put', 'Bravo Nina, samo ljubav' i 'Heroji su oko nas... Bravo Nina!', neke su od brojnih poruka podrške koji su Nini za ovu objavu uputili obožavatelji.

Emotikon srca Nini je uputila i slavna bosanskohercegovačka pjevačica sevdaha Amira Medunjanin, a poruka jedne obožavateljice posebno će dirnuti našu pjevačicu.

'Draga Nina, tvoje riječi i djela u prethodna tri desetljeća su nešto što se nije dalo provući kroz filter i fotošopirati. Veliki Čovječe, na javnoj sceni je vrlo malo takvih kao ti', napisala je obožavateljica koja apelira na Ninu da je se negdje oko 4. srpnja 2070. klonira.

'Osim glazbe, tvoj glas treba ljudima, ljepoto u svakom smislu!', poručuje Ninina obožavateljica.

  • +12
Nina Badrić - fotografije iz ranijih faza karijere Izvor: Instagram Stories / Autor: Instagram Stories