J.LO PRIJE J.LO

Nina Badrić se prisjetila kako je nekad izgledala: 'Bila sam baš moderna, majke mi'

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 18.11.2020 10:53
  • Objavljeno 18.11.2020 u 10:53
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Pjevačica Nina Badrić nije propustila jučerašnju utakmicu naše nogometne reprezentacije protiv Portugala, a tražeći fotografije s kojima bi potkrijepila koliki je obožavatelj naše repke, pronašla je i zanimljive fotografije iz svoje ranije karijere

'Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (ok...Vanna mi je ozbiljna konkurencija)', napisala je Nina i objasnila zašto toliko voli našu reprezentaciju.

'Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce, osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek, već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude', napisala je tijekom jučerašnje utakmice Nina i na Instagramu podijelila fotografije iz 2018. na kojima pozira s Mateom Kovačićem i Zlatkom Dalićem na humanitarno-donatorskoj večeri zaklade Vatreno srce, te jednu fotografiju s Lukom Modrićem.

Tražeći svoje fotografije s našim reprezentativcima Nina je u svojim fotoalbumima pronašla i zanimljive fotografije iz ranije faze svoje karijere.

Fotografije je 'opremila' sa svojim pjesmama koje pripadaju vremenu nastanka i napravila zanimljiv glazbeno-fotografski kolaž kojega je objavila na Instagram Stories.

Duhovitim komentarima Nina komentira modne trendove toga doba, ali i ukazuje na svoj 'ultimativni broj 1 na svim europskim top listama '98. godine', koji je 'bio razvaljotka'.

Provjerite u Nininom Instagram Stories, ili u našoj glaeriji, zašto je ona žena s tisuću lica, na koju su se njenu pjesmu plesali stiskavci sve u 16 i zašto je bila J.Lo prije J.Lo.

  • +12
  • +9

Nina Badrić - fotografije iz ranijih faza karijere

Izvor: Instagram Stories / Autor: Instagram Stories