ZNA KAKO SE ISTAKNUTI

Nikolina Ristović zagolicala maštu obožavatelja; u sklopu nove kampanje pojavila se u golišavom izdanju

24.09.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana najavila je da kreće u novi posao te otkrila da je riječ o proizvodnji dječje odjeće. Međutim Nikolina Ristović odlučila je pažnju publike i kupaca dodatno privući pa je i sama uskočila u ulogu modela, a sve začinila svojim seksepilom

'Neka bude jednostavno, ali značajno’, poručila je Nikolina Ristović uz svoju novu fotografiju koja je privukla pažnju javnosti, a uz to naravno naglasila da će njezina nova kolekcija odjeće za mališane uskoro biti predstavljena te u prodaji.

Poduzetna bivša voditeljica i diplomirana dizajnerica dobro zna da će svojom golišavom fotografijom privući najveću pažnju kupaca, pa je zato za ovu prigodu uskočila u jednodijelni kupaći kostim stala pred kamere.

Isto tako prije nekoliko je dana pokazala djelić sa snimanja nove kampanje gdje je također u modnoj ulozi, a kada se ispod traper jakne nazire da na sebi ima tek crne gaćice.

Nikolina Pišek Ristović svoj brend odjeće Guilty Or Innocent započela je razvijati još prije četiri godine s prijateljem Borisom Banovićem. Bili su dostupni u nekim radnjama u Beču, Zagrebu i Beogradu, ali su se u međuvremenu razišli i svoj projekt stavili na stranu.

Međutim kreativna Nikolina nije samo tako odustala od dugo priželjkivanog posla. Pod istim brendom Guilty Or Innocent sada će dizajnirati dječju liniju. Na svoj je novi poslovni zadatak bila fokusirana posljednjih mjeseci.

‘Imam dvije kćeri, mama sam dvadesetak godina i jako dobro kroz praksu znam što roditeljima treba i kako im olakšati. Moja odjeća je estetski prihvatljiva, to je neobična kombinacija između dječje odjeće, rock ‘n’rolla, punka, provučena kroz najfiniji pamuk te je savršeno funkcionalna i ne sputava. Ideja je da izgleda bolje što se više pere, kao traperice. Ne mora se ni peglati. Želim da to bude bezvremenska odjeća koja ne podliježe nikakvim aktualnim trendovima, da se nasljeđuje. Ne želim da se ta odjeća baca jer nema razloga za to’, rekla je nedavno u velikom intervjuu za Jutarnji list.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

About last night...

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)