ORIGINALAN NAČIN

Nikolina Pišek Ristović otkrila na koji način izjavljuje ljubav svom suprugu Vidoju

25.02.2020 u 11:41

Bionic
Reading

Naša voditeljica odradila je gostovane u emisiji gdje je iuz ostale goste polemizirala o muško-ženskim odnosima. Nikolina Pišek Ristović ima svoj 'recept' za pokazati ljubav voljenom muškarcu

Na srpskoj televiziji TV Pink kod Sanje Marinković jedna od gošći, Dajana Paunović je izjavila kako su žene i muškarci totalno različiti, donosi Blic. 'Postoji jedna knjiga ‘Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere’… Tu je detaljno opisan muški i ženski mentalni sklop. Sve što se za muškarca podrazumijeva, za ženu se ne podrazumijeva. Mi potpuno različito gledamo na iste stvari', rekla je, a Nikolina Pišek Ristović se nadovezala:

'Što bi značilo u mom slučaju ako skuham jako dobru sarmu, onda se to podrazumijeva, a ja sam je zato skuhala, zato što ti želim pokazati ljubav', poručila je.

Nikolina Ristović i odabranik njezinog srca, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović zakleli su se na vječnu ljubav u Monte Carlu. Ove godine proslavit će sedmu godišnjicu braka. Nedavno je za 24sata ispričala oko čega se najčešće svađa sa suprugom.

'To se nagomilaju veće stvari koje te frustriraju i kap koja prelije čašu bude neka sitnica, npr. 'Zašto si ostavio čarape na podu?' pa se nakon toga otvore teme kada zapravo shvatiš koji je pravi problem. No poanta je da razgovarate i uspostavite komunikaciju, jer ako gurate stvari pod tepih, onda se nagomila previše stvari koje se ne mogu popraviti. Nekad Vidoji znam prijetiti razvodom, ali brzo se pomirimo', našalila se voditeljica.

View this post on Instagram

XXVII.VIII.MMXII - dogodilo se na danasnji dan ♥️

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on