JEDNOSTAVNI TRIK

Nikolina Pišek Ristović isprobala online izazove i pokazala kako i kod kuće napraviti savršene kovrče

12.04.2020 u 18:42

Bionic
Reading

Da i u doba kada su zbog pandemije koronavirusa zatvoreni frizerski saloni u zemlji možete i dalje izgledati dotjerano otkrila je televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović, koja je u dva kratka videa pokazala kako u kućnoj radinosti napraviti savršenu frizuru

Ono po čemu je voditeljica Nikolina Pišek Ristović itekako poznata njezina je dotjeranost u svim prilikama. Čak i kada se 'ne trudi' da se dotjera, izgleda savršeno, a sada je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila i kako joj to uspijeva.

Na prvom videu kojeg je objavila savršene kovrče napravila je uz pomoć starog i isprobanog 'recepta' za koji vam nisu potrebni nikakvi preparati ni uvijači. Riječ je dakako o najobičnijim pletenicama koje možete i sami napraviti kod kuće. Ono što je važno je da vam kosa prije negoli je upletete u pletenice bude vlažna, te da se potom u potpunosti posuši.

Nakon pletenica, Nikolina Pišek Ristović pokazala je i opuštenije pletenice koje je napravila uz pomoć najobičnijih najlonki. Svaku 'nogavicu' omotala je oko svoje duge kose i potom napravila čvor. Najbolji učinak imat ćete ukoliko to ostavite preko noći na kosi, te tek ujutro raspustite kosu.

Inače, na YouTubeu, ali i po društvenim mrežama možete pronaći razne varijante kako napraviti kovrče u kućnoj radinosti, od korištenja slamki, preko najlonki pa sve do olovke i pegle za kosu.