NAKON SVEGA

Nikolina Ristović s javnošću podijelila svoje zdravstveno stanje, ali i otkrila da je njezin slučaj pokrenuo nešto

22.02.2021 u 12:18

Bionic
Reading

Curenje plina u slučaju Nikoline Ristović i njezine kćerkice Une Sofije umalo je završilo kobno, no, na sreću, dobrom reakcijom njezina supruga Vidoja Ristovića, koji je u Beogradu predosjetio da nešto nije kako treba, sve je pravovremeno izbjegnuto. Voditeljica i kći sada se oporavljaju, a o svemu se još jednom oglasila i Nikolina Ristović na Instagramu

Televizijska voditeljica, nakon svega što je preživjela, odlučna je u svojoj namjeri - da potakne ljude da brinu o sebi i svojim ukućanima i da paze da im se ne dogodi isto što i njoj, samo ovoga puta sa smrtnim posljedicama. Nikolina Ristović i njezina kćerkica Una Sofija nakon svega oporavljaju se u svom domu u Beogradu, a voditeljica je na svom Instagram profilu s obožavateljima podijelila tijek svog oporavka.

'Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću', rekla je Nikolina Ristović, a potom podijelila jednu zanimljivost:

'I zahvalna sam na slučajnom i dobro odrađenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada.'

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

U kratkim crtama, to bi značilo da je njezin slučaj aktivirao građane, koji su, u strahu i za vlastitu sigurnost, odlučio nabaviti detektore kako bi spriječili da se slično dogodi i njima samima.