svega svjesna

Nikad iskrenija Nikolina Pišek o okolnostima smrti pokojnog supruga: 'Sve napisano je istina'

20.06.2023 u 15:13

Bionic
Reading

Nikolina Pišek gostovala je u podcastu bravo! radija, a tamo je i otvorila dušu o vlastitoj bračnoj situaciji. Nakon smrti supruga prošla je kroz težak period koji joj je servirao svekar koji je na račun Pišek iznio raznorazne optužbe, a sada je kucnuo čas da i ona kaže svoju stranu priče

Kada je prije nešto više od godinu dana preminuo Vidoje Ristović, Nikolina Pišek našla se u situaciji iz koje se mnogi ne bi znali izvući tako snažni i nepokolebljivi. Preko noći Pišek je postala i udovica i prevarena žena, a tu je situaciju detaljnije objasnila Tatjani Jurić tijekom gostovanja na podcastu 'Skip Or Beep' dostupnom na YouTube kanalu bravo! radija.

Vijest o smrti Ristovića ubrzo je bila popraćena različitim nagađanjima, a među kojima su bile i vijesti da je umro na drugoj ženi, da je umro na kasnonoćnoj masaži i slično, a medijski natpisi svakako su štetili ugledu Nikolinine obitelji koja joj je još uvijek na prvom mjestu u životu.

Godinu dana nakon Nikolina je konačno priznala: 'Pa manje više sve što je napisano je istina', rekla je te dodala da je tijekom godina u braku ona bila vjerna.

'Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca', rekla je potvrdivši okolnosti smrti pokojnog supruga čija je smrt otkrila i njegovu nevjeru.

O smrti supruga obavijestila ju je svekrva, a Nikolina je tada s kćeri bila u Zagrebu, dok im se Ristović trebao pridružiti dan kasnije.

Iako je naša voditeljica iz cijele priče izašla i kao udovica i kao prevarena žena, obitelj Ristović krenula je u javni linč protiv Nikoline nazivajući je raznim pogrdnim imenima. Vidojev otac, Viktor Ristović, u Srbiji poznat pod nadimkom Miša Grof, čuveni je trgovac umjetninama koji je preko noći postao Nikolinin najveći neprijatelj koji je pokušao ocrniti Nikolinu ne birajući sredstva.

'Prijetnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade s njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam naprosto preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu', rekla je Pišek pokazavši da se ne boji svekra koji je nakon smrti sina Nikolini i svojoj unuci pokušao oduzeti i krov nad glavom.

kratko i cvjetno

Nikolina Pišek pažnju je privukla haljinom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Pogledaj galeriju