NEOBIČNA POHVALNICA

Mamini geni: Kći Nikoline Pišek dobila pohvalu za 'moderno odijevanje'

06.09.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Poput mnogo poznatih Hrvata, i domaća voditeljica prije nekoliko dana je objavila trenutak u kojemu je njezina mlađa kćerkica krenula u školu. Sada je pokazala kakvu je pohvalnicu Una Sofia dobila po završetku drugog razreda osnovne škole

Kako je priznala na društvenim mrežama, Nikolina Pišek je diplomu preuzela tek sada, a ne na kraju školske godine, što je inače običaj.

'Zločesta majka je tek sad preuzela svjedodžbu i diplomu i shvatila da joj je dijete pohvaljeno za...', napisala je uz fotografiju diplome te crvenim strelicama strelicama označila mjesto na kojem stoji da je djevojčica, osim za 'maštovite crteže i igre' te 'lijepo ponašanje i spretnost u gimnastici', dobila pohvalu za 'moderno odijevanje'.

Inače je na prvi dan škole svoje djevojčice pokazala njezino modno izdanje. 'Morala sam ovjekovječiti ovo, unatoč negodovanju. Styling je potpuno njezin', pohvalila se tada. Opće je poznato da Nikolina voli dobre i neobične modne kombinacije, koje nikada ne ostaju nezapažene, a čini se da i njezina Una Sofija ide istim stopama.

  • +3
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX