teški dani za voditeljicu

Agonija traje: Nikolina Ristović i kći Una Sofija nastavljaju pretrage u Beogradu, a najavila je i tužbu odgovornima

18.02.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Nakon što su se ona i 6-godišnja kćerkica otrovale ugljičnim monoksidom u svom stanu u Zagrebu, privremeni dom su pronašle u hotelu. U stan u kojem se zamalo dogodila velika tragedija, ne želi se vratiti

'Cijeloj zgradi je sad već isključen plin tako da je život tamo potpuno nemoguć', izjavila je Nikolina Ristović ex Pišek za 24sata i otkrila kako uskoro odlazi u Beograd. 'Bit ću tamo sljedećih desetak dana. Da malo za promjenu živim u kući. Kaotično mi je živjeti u hotelu, a u Beogradu ću nastaviti s pretragama', pojasnila je.

Voditeljica se dobro osjeća premda je, rekla je, prvih nekoliko dana zaboravljala stvari. 'Subjektivan osjećaj je manje više OK. Krim policija utvrđuje kvalifikaciju krivičnog djela. Kroz nekoliko dana će se sve znati. A onda ću i ja stisnuti s tužbom odgovorne', najavila je.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, tragedija je izbjegnuta samo pukom srećom i pravovremenom reakcijom Nikolinina supruga Vidoja, koji je alarmirao prijatelje da te noći provale u njihov stan s obzirom na to da mu se supruga, nakon što se požalila na mučnine nije neko vrijeme javljala. '

'Bukvalno 20-ak minuta kasnije, ne bi nam bilo pomoći - znači riječ je bilo o nekoliko desetaka minuta koji su nas dijelili od smrti... Lakše mi je da ja odem s vlastitom prolaznošću, smrću, ali da život šesto godišnje djevojčice bude prekinut radi takve banalne greške mi je teško prihvatiti', ispričala je za RTL Exkluziv.