ZANIMLJIVA USPOREDBA

Nikolina Ristović imala je uzbudljiv vikend na Ibizi i sad se osjeća poput internetskog preglednika

25.08.2019 u 23:46

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica ljetuje u poznatoj španjolskoj partijanerskoj destinaciji, a čarima ludog provoda prepustila se i sama

U petak je Nikolina objavila na Instagramu fotografiju naslovljenu 'Noćni izlazak'. Ne bi ništa neobično bilo da se skockana Nikolina u kratkoj crnoj haljinici nije fotografirala usred bijela dana.

Obzirom da ljetuje u Španjolskoj, a ne sjeverno od Arktičkog kruga, Nikolina je obožavateljima ponudila objašnjenje ovog fenomena.

'Slika prije. Slika poslije obično ne postoji iz razumljivih razloga. Smatram se sretnom ako se vratim s telefonom', iskrena je voditeljica.

Međutim, svjetlo dana ugledala je u subotu i jedna fotografija iz noćnog izlaska na kojoj je Nikolina u još izazovnijem izdanju u još kraćoj haljinici neobičnog kroja i sa zanimljivo raspoređenim detaljima od poluprozirne tkanine.

Komentara lijepa voditeljica nije imala, samo je citirala dio Madonninog hita iz 1986. 'La isla bonita' (španjolski: prekrasan otok).

U nedjelju se Nikolina javila s Fromentere, otočića južno od Ibize na kojega se otišla odmoriti od odmora u partijanerskoj destinaciji i razbistriti misli.

U kakvom je trenutno stanju opisala je zanimljivom usporedbom s internetskim preglednikom.

'Moj um je kao moj internetski preglednik. 25 otvorenih kartica, od kojih 5 zamrznutih. I nemam pojma odakle dolazi glazba', duhovito je opisala Nikolina.

Nadajmo se da neće požaliti, kad razbistri um, što ipak nije izgubila telefon nakon 'slike prije'.