VRIJEME ZA OBITELJ

[VIDEO] Pohvalila se odmorom iz snova: Nakon Pariza, Nikolina Ristović otputovala u toplije krajeve

23.04.2019 u 13:11

Bionic
Reading

Nakon što je nekoliko dana provela u Parizu sa suprugom Vidojem Ristovićem i kćerima Hanom Cigoj i Unom, voditeljica se uputila u toplije krajeve, a ovoga puta njihova destinacija egzotični su Sejšeli. Kako bi zabilježili sve ljepote otoka, obitelj Ristović odlučila je detalje svog puta snimiti i dronom, čime se Nikolina Ristović pohvalila i na Instagramu

'Bilo bi užasno glupo ne imati jednu fotografiju na kojoj ti Eiffel izlazi iz glave u oblačno nebo. Džabe onda put i guranje s Kinezima i sve...' Napisala je to prije tjedan dana voditeljica Nikolina Ristović na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju na kojoj pozira ispred Eiffelovog tornja u Parizu.

Kako se pokazalo, francuska prijestolnica bila je tek usputna stanica obitelji Ristović, Vidoja, Nikoline i malene Une, a vjerojatno i njezine starije kćeri Hane Cigoj, u toplije krajeve.

Četveročlana obitelj odlučila se za egzotične Sejšele, što je otkrila sama Nikolina Ristović na Instagramu, objavivši dva videa, ovoga puta, snimljena dronom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

No comment... 💋

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Na prvom je obitelj na pješčanoj plaži resorta Four Seasons, ulazi u ocean, dok je drugi sniman na bazenu unutar samog resorta, a sudeći po oznaci, tko je još na snimci, s njima je tamo i Sunčana Milojević, supruga Nikole Milojevića, vlasnika Poliklinike Milojević i poznatog liječnik estetske medicine.

  • +10
Nikolina Pišek Izvor: Cropix/Promo / Autor: Promo/Cropix