ISKLESANO TIJELO

Nikolina Ristović podiže temperature u badiću: Pohvalila se figurom na kojoj bi joj mnoge pozavidjele

06.07.2019 u 13:31

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović za mnoge je jedna od najseksi Hrvatica. Na besprijekornom izgledu redovito joj zavide i upola mlađe žene, a svaka njezina fotografija na društvenim mrežama popraćena je lavinom komplimenata na račun njezina izgleda, pa ništa drugačije nije bilo ni nakon što je Nikolina s obožavateljima podijelila fotografiju u kupaćem kostimu

Voditeljica Nikolina Ristović, koja je rodni Zagreb zamijenila Beogradom, gdje već dugi niz godina živi sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom zajedničkom kćerkicom Unom Sofijom, izazvala je veliku pažnju obožavatelja, nakon što je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s godišnjeg odmora na kojoj pozira u izazovnom bikiniju.

'Ovo je bolja verzija mene, definitivno... Savršen ljetni dan je kada sunce sija, povjetarac puše, ptice pjevaju, kosilica je pokvarena, a trbuh ravan. Barem u tom trenutku kada je slika nastala', napisala je voditeljica koja je tijekom karijere vodila razne zabavne emisije, uključujući 'Glamour Cafe', 'Shpitzu', 'Red Carpet', 'Farmu' i 'In Magazin'.

Fotografija je izazvala brojne oduševljene reakcije fanova koji su lijepu voditeljicu obasuli komplimentima.

'Savršeno izgledaš', 'Prelijepa si', 'Najjača ikad', pljuštali su komplimenti ispod fotografije na kojoj Nikolina uživa u morskim radostima, daleko od gradske vreve. Voditeljica lokaciju svog godišnjeg odmora nije željela otkriti, no poznavajući njezin istančani ukus, sigurni smo da uživa na destinaciji od koje zastaje dah.

Nikolina Ristović Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook