VESELA DRUŽINA

Ne zna se koja je ljepša: Nikolina Ristović pohvalila se svojim najvećim životnim uspjehom

11.08.2019 u 17:16

Bionic
Reading

Obiteljska fotografija koju je Nikolina Ristović podijelila na svom Instagram profilu izazvala je lavinu oduševljenih reakcija. Lijepa voditeljica pohvalila se dirljivom fotografijom na kojoj pozira sa svoja dva najveća ponosa - kćerima Hanom i Unom Sofijom te neodoljivim četveronožnim stvorenjima za koje voditeljica nerijetko napominje kako su oni potpuno ravnopravni članovi njezine obitelji

Voditeljica Nikolina Ristović još uvijek uživa u čarima godišnjeg odmora, a osim četverogodišnje kćerkice Une Sofije voditeljici i njezinu suprugu, srpskom poduzetniku Vidoju Ristoviću, ovaj se put na obiteljskom odmoru pridružila se i Nikolinina starija kćer Hana Cigoj.

22-godišnja Hana, koju je lijepa voditeljica dobila s bivšim dečkom, novinarom Markom Cigojem, kad je imala tek 21 godinu, zbog studija medicine na prestižnom sveučilištu u Edinburghu često izbiva iz obiteljskog doma u Beogradu, pa su Nikolini druženja s obje kćeri tim više neprocjenjiva.

Iako se već sada vidi da je malena Una Sofija mamina slika i prilika, Hana je iz godine u godinu sve sličnija lijepoj voditeljici te je, mora se priznati, stasala u pravu ljepoticu, čemu svjedoči i nedavna fotografija koju je Nikolina podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Na fotografiji voditeljica pozira sa svoje dvije mezimice i psima, a Nikolinini obožavatelji nisu se mogli odlučiti koja je ljepša od koje. Fanovima je posebno zanimljiva bila činjenica da su obje djevojčice povukle gene na mamu, pa obje, osim neporecive ljepote, imaju gustu i kvalitetnu kosu baš poput svoje mame.

Ispod fotografije Nikolina je kćerima posvetila mudar i poučan citat iz filma 'Vučja družina' - 'Djevojčice, ovo vam moram reći, nikad se nemojte zaustaviti, nikada ne vjerujte neznancu, nitko ne zna kako će to završiti. Iako ste lijepe, budite mudre, vukovi mogu vrebati u svakoj prilici. Bez obzira koliko bili lijepi i ljubazni, gej i šarmantni. Bila je i ostala jednostavna istina - najslađi jezik ima najoštriji zub!'.

Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic