neočekivano

Nikad lošiji Mladen u završnoj potjeri: 'Nisam se snašao u ovom setu'

23.01.2024 u 21:47

Bionic
Reading

Iako lovcima inače izazov predstavlja više od 13 koraka da ulove ekipu, večeras je Mladen 'pao' na devet pitanja

Iako su lovci iz HRT-ove Potjere često neuhvatljivi, danas su gledatelji svjedočili neuobičajeno lošem ciklusu Mladena Vukorepe. Je li riječ o lošem danu ili o setu preteških pitanja, gledatelji nek' prosude sami, no i sam je Mladen priznao da je sve moglo proći bolje.

Iako inače slovi za jednog 'najneuhvatljivijih', Mladenov večerašnji nastup kvari njegovu statistiku uspjeha. Mladenov zadatak bio je odgovoriti na ukupno devet pitanja koje mu je natjecatelj Edvin zadao u završnoj potjeri, no to se nije dogodilo.

Na prva je tri pitanje odgovorio točno, no na četvrtom je već zapeo.

''You want it darker' iz 2016. predzadnji je album kojeg kanadskog kantautora', bilo je pitanje, no Mladen, pa i Edvin odgovorili su krivo.

Isti se scenarij ponovio i na petom pitanju koje je tražilo ime drugog po veličini grada u Libanonu. Točan odgovor bio je Tripoli, no nijedan taj podatak nije znao.

Onda je Mladenu krenulo pa je točno odgovorio na pet pitanja, a onda je zastao na pitanju koje se ticalo Morane Zibar!

Domišljati kreatori pitanja osmislili su pitanje: 'U nazivu kojeg je afričkog otoka sadržajno prezime naše lovkinje Morane?', no Mladen nije znao odgovor, za razliku od Edvina koji je ponudio točan odgovor - Zanzibar!

Otada je sve krenulo nizbrdo za Mladena, što je za natjecatelja Edvina značilo da doma odlazi bogatiji za 4 000 eura: 'Sve je ovo samo igra. Žao mi je da više neću doći, a u jednu ruku mi je i drago da neću jer sam pobijedio. Hvala Mladenu', rekao je.

'Dakle, potop. Desi se. Rekao bih da se nisam snašao u ovom setu, nije mi odgovarao. Ja moram još proučiti područja koja mi ne idu i to je to', komentirao je Mladen Vukorepa današnji izrazito loš nastup.

  • +2
Mladen Vukorepa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL