uživanje S JUNIOROM

Dean Kotiga pokazao sina i otkrio kako provodi vrijeme s njim

17.01.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Lovac iz 'Potjere' i 'Superpotjere' i čuveni kvizaš stekao je tijekom godina velike simpatije javnosti. Dosta je aktivan na društvenim mrežama pa obožavatelji njegovog lika i djela mogu pratiti njegove poslovne i privatne aktivnosti

Dean Kotiga na platformi X, nekadašnjem Twitteru, posebno je iznenadio svoje sljedbenike objavivši obiteljsku fotografiju. Na njoj se vidi kako nasuprot njemu sjedi njegov sin, a zajedno igraju šah.

'Junior ima dvije i pol godine znači lovimo zadnji vlak za kretanje sa šahom, danas je brutalna konkurencija', napisao je ispod fotografije poznati lovac koji je dobio brojne zanimljive komentare. 'Vidim, nema popuštanja s tvoje strane! Lajkam nemilosrdnost', 'Sredit će te mali uskoro', poručili su mu pratitelji.

'Sin ti se treba pod hitno uozbiljiti. Kakvi su ovo potezi? 2.5 godine za ovo', dometnuo je jedan od njih, a lovac mu je odgovorio: 'Ne brini prijatelju, prikladno je kažnjen. Ostao je bez dude i večere. Znam ja dobro da nitko sit i sretan nije postao svjetski prvak. Osim mene u kvizu. Ja sam bio sit.'

  • +2
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Kotiga je početkom 2022. godine postao otac, no svog mališana i partnericu ne objavljuje često. O sinu je ranije u jednom od svojih medijskih istupa progovorio i rekao da se on i njegova draga 'trude biti što slobodniji, što liberalniji, što opušteniji i što dalje od helikopter roditeljstva i ostalih čudnih stvari'. Također je istaknuo je da je njihov sinčić Ivo 'stvarno savršen' no da im je njegovo spavanje problem jer dječak 'ne voli spavati ni po noći ni po danu'.